Verkoper

L’ierings is gevestigd in België met ondernemingsnummer BTW 0698 625 177

Scheutlagestraat 19, 9200 MESPELARE

E-mail: lie@lierings.com

Toepassing

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Bestelling

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je asap een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs.

Prijzen

De prijzen vermeld bij de juweeltjes op deze website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendingskosten.
Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven.
Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op de website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt.
L’ierings kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.

Betaling

De betalingen verlopen allemaal via het beveiligd platform Mollie.

Verzending

We proberen een zo snel mogelijke levering te verzekeren. De koper bezorgt aan L’ierings het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder verantwoordelijkheid van de koper en
kunnen er extra kosten worden aangerekend.
In geval van niet-levering van de goederen worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding.

Leveringstermijn

Voor België bedraagt de leveringstermijn (na betaling) ongeveer 1 week tot 2 weken.
Dit kan heel verschillend zijn naarmate de omstandigheden.
De juwelen worden altijd ingepakt in een doosje en een gewatteerde enveloppe.

Voor bestellingen geplaatst in de volgende postcodes: 9300, 9308, 9310, 9320 en 1790 bedraagt de verzendkost 3,63€. Voor alle andere bestellingen in België wordt een Track&Trace code gegenereerd en bedraagt de verzendkost 6,25€.

L’ierings kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Bpost, overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient L’ierings de koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

Ontevreden

Belangrijk om te weten is dat alle juwelen handgemaakt zijn en dus licht kunnen verschillen van de foto op deze website. Indien je toch klachten of bemerkingen hebt, moeten die binnen de 3 dagen na het
aankrijgen van de juweeltjes, gemeld worden via mail.
De juwelen zijn van goede kwaliteit, maar als er toch iets mis gaat en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld is, hebt u recht op garantie tot één maand na ontvangst van de juweeltjes. Reparaties zijn in dit geval kosteloos (als u alle onderdelen goed bijgehouden heeft). De verzendingskosten zijn wel voor rekening van de koper.
Reparaties na deze periode worden in rekening gebracht. Voordat u de juwelen ter reparatie terugstuurt, stuurt u een mail naar lie@lierings.com waar u de nodige instructies krijgt.

Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen. Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid.

Herroepingsrecht

Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, moet je de goederen op eigen risico en kosten terugsturen. Voordat u de juwelen terugstuurt, stuurt u een mail naar lie@lierings.com waar u de nodige instructies krijgt. De juwelen moeten in dezelfde staat terugkeren als ze verstuurd zijn en worden dus in een veilige verpakking verstuurd (bijvoorbeeld: gewatteerde enveloppe waarin de juwelen zelf nog ingepakt worden in bubbelpapier).